Нечуван СКАНДАЛ! Слави Трифонов подпали България с разкритието си защо свалиха Милен Цветков от ефир! (СНИМКА)

Слави Трифонов

Преди броени минути Слави Трифонов пусна статус на личния си профил във Фейсбук, с който разкри защо предаването на Милен Цветков бе свалено от ефир снощи.

Предлагаме ви написаното от шоумена без редакторска намеса:

“Снощи в 23:30 ч. Нова телевизия свали от ефир заснет епизод на предаването „Часът на Милен Цветков“. Една от предварително анонсираните теми на сваления епизод беше тази: „Какво накара премиера Борисов да се възмути от фалшивата новина, че е станал собственик на гръцки остров?“. Това пише Слави Трифонов в своя Facebook профил по повод разпространената в публичното пространство информация, че епизод от предаването “Часът на Милен Цветков” е свален от ефира на Нова телевизия.

“Сега. Не казвам, че са свалили предаването заради обсъждането на тази тема. Не, сигурно са го свалили заради една от другите две анонсирани теми: „Има ли война за трюфели в община Добрич?“ и „Вечната война между половете в новата книга на Патриция Кирилова „Учебник за мъже“, отбелязва Слави.

“На мястото на сваления епизод, Нова телевизия пусна повторение на предаването на Милен Цветков от 22 юни, но без надписа…“повторение“. Защо Нова пуснаха точно предаването от 22 юни, и то без надпис „повторение“? Защото предаването си звучи актуално и за 25 юни – обсъждаха се досегашните изненади на световното първенство по футбол. Ако мине номерът”, коментира телевизионният водещ и завършва: “Всъщност, ще ви кажа защо Нова свалиха епизода на Милен Цветков – заради „несъответствие със стандартите за телевизионно съдържание“.

#111-то място”.