Бедна ви е фантазията каква рекордьорка в леглото е Деси Банова! Сложи Плевнелиев редом до Бербо и Стоичков

7 Dni Sofia26.06.20188420
росен плевнелиев деси банова

Красивата съпруга №3 на Росен Плевнелиев – Деси, каза заветното „Да“ и от 17 юни носи фамилията на бившия президент. Най-после сбъдна една от големите си мечти – да е булка на мъж от сой. Преди него обаче Банова е овършала не един или двама от светските среди.

В-к „Таблоид“ цитира само най-подбраните екземпляри, с които прясната булка е имала вземане-даване. Сред първите, поддали се на чара й, е Димитър Бербатов. Това се случва през 2003 г. зад кулисите на церемонията „Футболист на годината“, когато синоптичката на Нова телевизия си заплюва футболната звезда и моли Крум Савов да ги запознае. Деси бързо успява да впечатли Бербо и двамата си разменят телефонните номера. Следва първа среща, първа целувка в тогавашния клуб „Карамба“ до хотел „България“ и двумесечна страстна връзка. Митко прекратява връзката им, след като научава от медиите, че Десито върти паралелна връзка с гръцки бизнесмен.

След гръка и Бербо тя минава и Крум Савов. Той неведнъж се е хвалил, че е тествал всички момичета от прогнозата за времето.

Култовият репортер Васил Иванов, натирен със скандал от Нова тв, също е част от дългия списък на Деси. Имали са афера в продължение на няколко месеца, когато той е бил от топ имената на разследващите журналисти.  По онова време той е бил семеен, заради което я разкарва на по-късен етап.

Иванов имал и проблеми с алкохола, заради което Банова бързо се преориентирала към Камата. Ицо Стоичков я е возил в колата си и тя го признава, но  твърди, че не са били гаджета. Но никой не й вярва.

Имала е връзки, кратички, с няколко богаташа. През 2007 г. се укротява с Ивайло, който е бащата на дъщеря й. Двамата не стигат до сватба.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *