Драмата в ЦСКА уж беше свършила, но не съвсем… Фенът на „армейците“ Росен Петров-Животното и днес писа по адрес на легендата Христо Стоичков. Лидерът на Сектор „Г“ призова Камата на детектор на лъжата.

Животното заяви преди дни, че Стоичков е натискал Гриша Ганчев да продаде Антон Недялков на Далас. Ицо бил прибрал 400 000 долара комисионна от трансфера, твърди Петров.

Ето какво пише Животното на стената си във „Фейсбук“ днес (без редакция):

„Понеже не спирате да бълвате г*вна, във вторник ще поканя господина на детектор на лъжата да му лъсне голия г*з пред цяла България. Но понеже предполагам, че опорната му точка „цървул“ ще бъде отново използвана, затова ще го направя публично по всички медии. Писна ми легендите ни да ни чук*т през гащите. Емо, Данчо, сега и Ицо, а да не изреждам и предишното поколение. Хайде да видим голямата уста дали ще склони да седнем един до друг. Аз знам какво съм чул да говори, боли ме х*я дали ми вярвате. Но като излезе истината, чакам лично извинение от всеки един, който си позволи да с*ре по мен. А защо е взел пари – ми защото е бил такъв, май ви е къса паметта“.