Сашо Диков засне видеото на годината! Мъж нападна любимата на Бойко Борисов пред парламента (ВИДЕО)

7 Dni Sofia23.06.2018
сашо диков
С тези гневни думи човек в неравностойно положение, с един отрязан крак, причака пред парламента ”острието” на ГЕРБ, любимата депутатка на Бойко Десислава Атанасова. Срещата бе запечатана от камерата на Сашо Диков в рубриката ”Стажантът броди” в предаването ЕвроДикоф излъчено на 22.06.2018 г. по телевизия Евроком.

Записът буквално взриви социалните мрежи и бе споделен от хиляди потребители. От него се вижда, че инвалид пресреща народната представителка Десислава Атанасова пред парламента и я спира да си поговорят.

„Можеш ли да смяташ без калкулатора на телефона си? Искам да пресметнеш по колко лева на ден трябва да харча от пенсията си, която е 138 лева“, пита гневният гражданин. „Как не ви е срам да се храните от нещастието на инвалидите? По колко пари вземате вие, бе? Погледнете се – носите обувки и чанти за хиляди левове. Как не ви е срам да се гаврите така – да увеличите пенсиите с по 4,60 лв. на месец. Вие прогонихте младите в чужбина“, каза ядосаният човек. Той покани парламентаристката да се качи с него в трамвая, за да се увери какво мислят хората за политиците.

Вижте  пълния запис на срещата между политик и поданик: