Какво се случва на пъпа на София!? Вижте заради какво гвардията на Маджо отцепи района, а той…

7 Dni Sofia22.06.2018
маджо

Проблеми с документите накараха митичния основател на СИК Младен Михалев-Маджо да отиде на посещение в МВР, показват снимки, направени от папараците на „България Днес“.

Изправен пред възможността да не може да напусне страната, Маджо лично отиде в централата на Гранична полиция на столичния бул. „Мария Луиза“. Там е единственото място, където се изпълняват експресни поръчки за задграничен паспорт. Условието е заявлението да се подаде лично.

Именно то накара и Маджо да зареже бизнес делата си, за да се яви в полицията. Както обикновено бронираният му мерцедес бе обграден от две лъскави лимузини. Като допълнителна мярка за сигурност лимузината на Михалев е окичена и с гора от антени. С тяхна помощ се заглушават всякакви радио- и мобилни сигнали около лимузината.

Секунди преди лимузината на Маджо да пристигне, пред полицейската сграда паркира лъскав джип. Возещите се в него гардове моментално огледаха района. Част от тях останаха по ъглите на близките преки. Колегите им от третата кола от своя страна направиха кордон около Михалев.

„Г-н Михалев е бил в салона за граждани, който е със свободен достъп за всички, ползващи услугите на паспортната служба“, коментираха пред „България Днес“ от МВР.

Маджо не се бави много в сградата и усмихнат излезе от сградата. Обграден от охранителите, Михалев се метна в лимузината си и отпраши по задачи.

От години Швейцария на практика се е превърнала във втора родина за Маджо. Някогашният бос идва у нас само по повод на ключови ангажименти, свързани с бизнеса му.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.