Само в 7DniSofia.bg

Куриоз от Световното първенство! Изверги плашат с изнасилване и смърт дъщерите на..

618x440

Истерията в социалните мрежи след издънки на футболисти започва да придобива плашещи размери.

След като „фенове“ на Ливърпул докараха почти до нервна криза вратаря на тима Лорис Кариус след грешките му във финала на Шампионската лига със заплахи към него и семейството му, сега това сториха и аржентинските „привърженици“.

Те бяха бесни от грешката на стража Вили Кабайеро, благодарение на която беше сложено началото на унижението на „гаучосите“ в мача с Хърватия. Но поведението им категорични е ужасяващо, дори подсъдно.

Преди началото на Световното първенство вратарят публикува снимка в Инстаграм, на която прегръща двете си дъщери. Точно тази снимка стана жертва на фенски произвол след края на мача с Хърватия.

Изверги публикуваха под нея съобщения, в които пожелават смърт и сериозни болести на цялото семейство на Кабайеро. А други написаха, че ще намерят двете девойки и ще ги изнасилят. А обидите към вратаря са най-малкото нещо в тези постове.

Все още не е ясно дали полицията в Аржентина се е задействала да издири тези потребители, които посегнаха по този начин на семейството на Кабайеро.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.