Горещо! Цветан Цветанов реши да се откаже от депутатския стол! Дясната ръка на ГЕРБ си позволи да се отдаде на…

Цветан Цветанов (3)

Преди дни Цветан Цветанов реши да се откаже от депутатския стол, видя „Ретро“. Шефът на депутатите от ГЕРБ, който иначе рядко си позволява да се отдаде на обедна почивка, бе засечен по време на дълъг обяд край Народното събрание в известна столична пицария, където явно бе решил да съчетае работата и похапваше делово с неизвестен господин.

Обичайна практика за повечето политически лидери е да избягват да провеждат важни срещи в Клуба на народния представител, както и в столовата на парламента, където въпреки сравнително сносните цени менюто е недозирано и калорийно провокиращо, коментират запознати с атмосферата в Събранието.

Цветанов и другарят му напуснаха заедно пределите на парламента и пеша се отправиха към близък ресторант, където обсъждаха важните си теми повече от час. Какво точно са говорили, не е ясно, но от няколко седмици Цветанов традиционно обикаля всички структури на ГЕРБ в страната, за да се подготвя за местните избори, които ще се проведат през 2019 г. Преди това той трябва да се справи и с евроизборите, като социологическите проучвания отсега сочат високи резултати за управляващата партия.

От създаването на ГЕРБ Цветанов е признат дори от опозиционни депутати за един от най-добрите ръководители на структури и основен „виновник“ за безапелационната победа на партията от нейното създаване. Според отлично осведомени, дори и когато си позволява да седне на обяд, Цветанов отново се отдава на работа и не пилее и минута свободно време.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории