Лют скандал в парламента! Красимир Каракачанов яростно нападна Нинова! В изказването й има спекулации, казва…

парламент

Парламентарното заседание в парламента беше прекъснато заради скандал. То бе временно прекратено поради безредици. Водещият Явор Нотев обяви 10-минутна почивка. До напрежението в пленарна зала се стигна след декларацията на лидера на БСП Корнелия Нинова по отношение на въпроса с мигрантите и предстоящата среща на върха в Брюксел, предаде факти.бг.

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов отговори на Нинова и посочи, че в изказването й има спекулации.

Позицията на българския премиер, с която той ще отиде на тази среща на върха, не е да подписва споразумение, с което България да се наводнява с нелегални имигранти, коментира вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Карачанов от парламентарната трибуна в отговор на декларация на „БСП за България“. Той увери Корнелия Нинова, че не е имало нужда „да хвърля страхове в обществото“.

„Никой не е замислял и няма намерение да приема пари от други европейски държави, за да настанява нелегални имигранти в България“, заяви вицепремиерът. Той посочи, че при необходимост, ако се наложи да се реагира спешно при големи вълни мигранти, позицията на правителството е за изграждане на общежития по границата и връщане на тези хора обратно.