Само в 7DniSofia.bg

Аня Пенчева с нова операция! Какво се случи този път със сексапилната актирса? Дъщеря й също…

Аня Пенчева

„Пак лягам под ножа! Този път ще отстраня възлите по щитовидната ми жлеза или самата нея – още не съм решила” това сподели Аня Пенчева, пише HotArena.

Аня  ще се подложи на лазерно отстраняване със свръхмодерен апарат, чрез който няма да я боли и няма да бъдат използвани упойващи вещества при самата операция. „Всяка втора жена има или т. нар. болест Хашимото или проблем с жлезата. Аз самата минах през какво ли не лечение през годините. Досега винаги се притеснявах да се оперирам”, споделя още Аня.

60-годишната красавица има проблем с жлезата от години, а дъщеря й Петя Дикова също страда от такова заболяване, пише „България днес“.

Аня се опитвала с други интервенции да се възстанови, но освен частично подобрение, до трайно лечение не се стигнало. Затова и сега решила да се оперира.

„Сега се надявам нещата да са отлични, все пак медицината непрекъснато се променя към по-добрео”, категорична е актрисата. Само за миналата година Пенчева бе сполетяна от тежък проблем в коремната област и преживя три пълни упойки, като й правиха операции на жлъчка и апандисит.

60-годишната Аня дори бе спряла част от участията си по поставовки, но след тази операция тя ще играе през лятото на фестивала „Арт поток” в Царево.