Близначката Влади, не може да се омъжи за Стефан, защо родителите му не я харесват! Какви тайни изскочиха от миналото й…

431a99a819a0

Те не одобрявали палавото минало на къдрокоската, която лъсна в домашно порно, и смятали, че синът им Стефан заслужава по-хрисима девойка. Така женитбата, за която Влади сама съобщи в социалната мрежа, се отлага.

Припомняме, че певицата хвана букета на сватбата на рапъра Димчо, на която бе заедно с приятеля си Стефан Симеонов. Влади съобщи в социалната мрежа, че те са „следващите“.

Намекът й обаче отекна като глас в пустиня и гаджето й така и не потвърди новината, нито пък лайкна поста й. Според приятелки на певицата това се дължи именно на родителите на Стефан, които не харесвали близначката. Те били по-консервативни и смятали, че порно снимките на Влади ще позорят фамилията им цял живот.

Преди половин година в медиите изтекоха скандални снимки на къдрокоската, която прави фелацио на неизвестен мъж, и позира както майка я родила. Младата певица сподели, че не се срамува от фотосите, родителите й знаят за тях и я подкрепят.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории