Фолк дивата Алисия и бивш министър в любовен триъгълник! Двамата се забъркаха в скандални секс афери!

Мирослав_Найденов_Новатв

Какво може да свърже фолк дивата Алисия и бившия министър на земеделието Мирослав Найденов? На първо четене двамата нямат допирни точки, предвид сферите, в които са се реализирали, но на второ, оказва се, има нещо, по което си приличат. И то е любовният триъгълник.

Участници в такъв са били и звездата на “Ара Мюзик”, и 49-годишният дипломиран ветеринар, признаха и двамата в предаването “Мармалад”. В рубриката “Ох, да, ох не” ги запитаха дали са попадали в любовен триъгълник и в любовен квадрат, като Алисия отвърна положително и на двете питанки, а Миро Найденов – само на първата.

Бившият депутат вероятно визира аферата с пиарката Кристина Спасова от преди няколко години. Покрай близките му отношения с красавицата, рухна мира в семейството му – Миро Найденов се раздели със съпругата си, също ветеринарен лекар, д-р Нина Найденова, от която има две дъщери.

При Алисия ситуацията е повече от ясна. В любовен триъгълник я набута Николета Лозанова, като прелъсти бащата на сина й – футболиста Валери Божинов. Триъгълникът прерастна в четириъгълник, когато в него се намъкна и Ники Михайлов. С него Ни Ло пък бе преди да хлътне по Божинката.

На изпълнителката на новия летен хит “Златото на тати” в момента изобщо не й е до мъже, тъй като е на съвсем друга вълна – в края на миналата седмица тя пусна дуетния си клип с Тони Стораро “Златото на тати”, който само за три дни натрупа половин милион гледания в “Ютюб”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *