Бившата любовница на д-р Енчев се напомпи до пръсване! Смени хирурга с нов спонсор (СНИМКА)

д-р Енчев

Красавицата Бориса Стефчова, която миналото лято омота д-р Енчев, след като той й наля 400 кубика силикон, вече има нови импланти, още по-големи, видя Хот Арена.

Всъщност това ни докладва анонимен потребител в сигнал до Горещата арена. В него се твърди, че хубавицата има нов бюст и си живее страхотно, особено след като плени и заряза пластичния хирург и в списъка с креватни завоевания прибави все имена на заможни господа.

Сега тя шири новите си гърди в ултра скъпи и модерни сутиени, които новият й спонсор плаща. Засега не е ясно кой е той обаче и не се знае дали се е доверила отново на Енчев за хирургическата услуга.

Миналата година, след като й сложи силикона, д-р Енчев направи услуга на брюнетката. След тунинга все мастити бизнесмени са я забелязвали. Историята помни как милионер затвори цял хотел на Черноморието, за да може Бориса да отпразнува рождения си ден необезпокоявана и без непоканени натрапници.

Стефчова бе студентка по медицина, като вероятно може вече да е завършила. Преди доктора е имала връзка със столичния лихвар Георги Стоев, по-известен като Шошо, с който е била и Мика Стоичкова. Той бе един от арестуваните през 2012г. при акцията на ГДБОП „Тарикатите“. Заедно с шестима Стоев бе обвинен в лихварство.

Че има връзка с Енчев, се издадоха и двамата. Не спираха да си подхвърлят закачливи коментари. Бориса публикува снимка по тениска с инициалите на д-р Енчев, на която хирургът реагира с целувки. Няколко дни по-късно той публикува фото на студентката в профила си, където Бориса позира по долни гащи.