Извънредно! Първи СНИМКИ на Костела, нападнал охранител с нож в столичен мол! Той бил жертвата…

660_72ddc7a5d397368519831f5b7f379b53

Илиан Илиев от Перник по прякор Костело е мъжът, нападнал охранител в столичен мол. Пред „Господари на ефира“ той твърди, че в ръката си е държал ключодържател, а не нож и е бил предизвикан от охранителя.

„Разхождахме се в мола с моята племенница, майка й и наша обща приятелка. Влязохме в магазина и алармата изсвири. Върнахме се и пак влязохме, но алармата пак се задейства. Охранителят, който се вижда на видеото, ни подкани да влезем и каза, че няма проблем“, обясни Илиан Илиев.

„Разгледахме магазина и излязохме. Аз излязох пред тях. Когато и те излязоха, алармата пак изсвири и двамата охранители отидоха при племенницата ми. Обръщам се и виждам как този й проверява чантата. Няма лошо, но след като не откри нищо, той и дръпна грубо чантата от ръката. Тя го попита какво става, защо се държи така грубо“, разкри той.

„След това й проверяват чантата на входа, алармата не изсвири. Аз в това време се нервирах и тръгнах да взема чантата. Издърпах чантата от ръцете на високия охранител и си тръгнахме. В това време малкият охранител започна да ме заплашва и да говори глупости по мой адрес. Скара се с моята приятелка, обиди я, при което аз откачих. Той тръгна към мен и затова се стигна до тази ситуация“, увери мъжът.

„Държах ключодържател в ръката, не е било нож. Тръгнах към него, защото мислех, че ще ме нападне“, каза още Илиан Илиев и заключи: „Охранителят лъже, че съм бил с нож, лъже, че не сме дали да провери чантата. След скандала излезе управителката на магазина, за да ми се извини и да ми каже, че това не се случва за първи път с този охранител и ще вземе мерки. След това дойде негов колега и той каза същото, че това се случва за пореден път с охранителя. Явно си избива комплекси. Сигурно си иска 5-те минути слава.“