България вече има новата най-богата 21-годишна красавица! Вижте коя дама се сдоби с 50 милиона, след като застреляха баща й

7 Dni Sofia19.06.20189470
1

Богатство за близо 50 млн. лева оставя застреляният хазартен бос Коста Николов-Миджурина, показа проверка на “България Днес”. След близо три десетилетия в бизнеса Миджурина успява да придобие десетки магазини, апартаменти, вили, фабрика с огромни складове и десетки камиони и автобуси. Отделно от тях приживе Николов върти и луксозния хотел “Цезар Палас” в родния си град Нова Загора и верига казина. Заради развода със съпругата си единствен наследник на впечатляващото имане е родната дъщеря на Николов Свилена, обясняват запознати.

Любопитно е, че 21-годишната наследничка на хазартния бос е връстница и на фаталната Симона (на снимката), заради която се стигна до стрелбата на 2 юни в центъра на Слънчев бряг. Според официалната версия в основата на трагедията е любовен триъгълник. При пристигането си в курорта блондинката Симона се сприятелила с охранителя Михаил Станчев. Връзката им изтрайва само няколко дни, защото Симона се запознава с Коста Николов, в чието казино работи. Отношенията между хазартния бос и 22-годишната млада жена се задълбочават, което подлудява гарда Михаил. Заслепен от ревност, той причаква лимузината, в която се возят Миджурина и Симона, в глуха уличка и ги прострелва. Николов загива на място, а Симона след няколко операции успя да избегне смъртта въпреки куршума в главата.

Освен връстнички дъщерята на Миджурина и фаталната Симона са и близки приятелки, обясняват запознати. Публикации във фейкбук показват, че двете често се забавляват заедно и пазаруват в луксозни бутици. Наследничката на хазартния бос запазва отношенията си със Симона и след фаталната вечер, твърдят запознати. Свилена постоянно се интересувала за здравословното й състояние и дори обмисляла да я помоли за помощ при управлението на огромния бизнес на покойния си баща.

След смъртта на Миджурина Свилена ще трябва лично да поеме управлението на 15-те казина в Бургас, Несебър и Нова Загора. На плещите на девойката ляга и завършването на проекта за огромна игрална зала в центъра на Пловдив, която баща й планирал да открие в началото на август.

Всяка от игралните зали отчита ежегодно стотици хиляди левове печалби, сочат публикуваните в Търговския регистър финансови отчети. Част от тях така и си стоят по сметките на фирмите и чакат собственика да си ги разпредели. След смъртта на боса това ще може да направи дъщеря му Свилена.

Освен бизнеса Свилена наследява и огромно количество недвижими имоти. По морето на името на Миджурина се водят пет апартамента в Слънчев бряг и Несебър. Отделно хазартният бос е собственик на шикозна вила в близкото село Кошарица, където е и резиденцията на Митьо Очите.

На името на фирмите на Миджурина се водят и десетина помещения и магазини в Слънчака и Бургас. В част от тях се помещават казината от империята му, а останалите се отдават под наем, обясняват запознати. В родния си град Нова Загора хазартният бос приживе е собственик на няколко апартамента и къщи наред с огромна складова база и парцели в покрайнините.