Готвачи за Лудогорец в Европа, европейско страшилище се облизва за ЦСКА в турнирите

7 Dni Sofia19.06.201814160
Левски ЦСКА (44)

Съперници от Северна Европа могат да се паднат на “Лудогорец” в първия предварителен кръг на Шампионската лига във вторник. Разградчани са водачи в групата, в която отдолу са истински готвачи като “Викингур” (Фарьорски острови), “Крусейдърс” (Северна Ирландия), “Корк Сити” (Ирландия), “Валур” (Исландия) и победителя от квалификационния кръг. В него са “Санта Колома” (Андора) – “Дрита” (Косово) и “Ла Флорита” (Сан Марино) и “Линкълн Ред Импс” (Гибралтар). Те определят един отбор.

В Лига Еропа жребият е в сряда. Носителят на купата “Славия” е в първа група, като неговите съперници са страховити “Гленавон” (Северна Ирландия), победелят от “Биркиркара” (Малта) и “Класвик” (Фарьорски острови), победителят от “Еуропа (Гибралтар) и “Прищина (Косово), “Илвес Тампере” (Финландия) и “Стярнан” (Исландия).

ЦСКА е в седма като съперници могат да бъдат “Милсами” (Молдова), “Рудар” (Черна гора), “Рига” (Латвия), някогашното страшилище на Европа “Хонвед” (Унгария) и “Балзан” (Малта).

“Левски” е в осма и може да се падне срещу “Чихура” (Грузия), “Вадуц” (Лихтенщайн), “Нарва Транс” (Естония), “Гандазар-Капан” (Армения) и победителят от “Санта Хулия” (Андора) и “Гзира Юнайед” (Малта).