Само в 7DniSofia.bg

Изрод! Теньо направил на пихтия мозъка на 19-годишната Ивета в Айтос, защото решил, че бебето… (Не е за слаби сърца)

7 Dni Sofia19.06.2018
5

19-годишната Ивета Тинева, която издъхна след жесток побой в Айтос на 16 юни, е била зверски ритана в корема, а юмруците на приятеля ѝ Теньо

направили
мозъка ѝ
буквално на
пихтия,

разказаха източници на “24 часа”.

Непосредствената причина за смъртта на жената е тежък мозъчен оток, но тя била с комбинирани травми по цялото тяло, със счупен нос, обезобразено от побоя лице. Съдебни медици обясниха, че трупът бил обезкървен – кръвта е изтичала, докато биячът се е суетял около мъртвата Ивета в къщата в Айтос.

В понеделник окръжната прокуратура в Бургас повдигна обвинение на 27-годишния Теньо Енчев за умишлено убийство по чл. 115 от НК, за което законът предвижда от 10 до 20 г. лишаване от свобода.

Той направил
пълни
самопризнания

Разказал, че между него и Ивета избухнал скандал заради 3-годишния им син. Теньо не бил доволен от грижите, които полага младата майка за детето. Оставила го дълго време момчето напишкано, без да го преобуе.

Напрежението между двамата ескалирало и Теньо се нахвърлил върху беззащитната Ивета с ритници и юмруци. Той не спирал да я удря, а 3-годишното момченце пищяло.
Драмата се разиграла между 19,30 и 20 ч на 16 юни в наследствената къща на Теньо на ул. “Хаджи Димитър” в Айтос.

Едва след като се освестил, биячът разбрал, че е сторил нещо ужасно, и се обадил на баба си, с която бил близък. Жената пристигнала от близкото село Лясково и едва тогава позвънила на тел. 112. За минути районът около къщата бил отцепен от полицията, линейка откарала изпадналата в кома Ивета в УМБАЛ – Бургас, но около 2 ч през нощта на 17 юни тя издъхнала.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории