Нападнатият с нож охранител проговори за ужаса: Можеше да съм мъртъв! Той можеше да ме убие… (ВИДЕО)

нападение нож

Охранителят, който бе брутално нападнат с нож в сточен мол, проговори пред Нова телевизия и разказа своята версия за неприятния инцидент. Радослав Нинчов сподели, че е действал към агресивните клиенти, придържайки се стриктно към закона. Семейството – мъж, жена и дъщеря им влезли в магазина за дрехи, без да задействат алармата. На излизане обаче устройството се задействало и Радослав помолил клиентите да покажат чантите си, за да се увери, че няма нищо откраднато.

Вместо това, мъжът се нахвърлил срещу младия охранител и му забил юмрук в корема. След това извадил нож и замахнал с него във въздуха. „Всичко стана за минути. Още не мога да се опомня, още съм в шок“, сподели Радослав.

Странното е, че негов колега, охранител на друг магазин, който се вижда на видеото, е останал безучастен и не се е намесил, за да го защити. „Явно така са нещата – сами трябва да се оправяме“, обясни ситуацията Радослав.

Той е категоричен, че още днес ще внесе жалба в полицията срещу агресивния мъж. „Той можеше да ме убие. Можеше да съм мъртъв. Ножът беше във въздуха, насочен към мен. Надявам се поне полицията да си свърши работата“, заяви Радослав Нинчов.

Публикувахте от Boris Kolev в 17 юни 2018 г.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.