Само в 7DniSofia.bg

Изловиха го! Топ водещ от Нова телевизия избяга с любовница на почивка в родното Сен Тропе (СНИМКА)

Нова телевизия

Отношенията между Богомил Грозев и бизнесдамата Мария Такова стават все по-сериозни. Топергенът от Нова телевизия вече е неразделен с брюнетката, като дори я взел със себе си на кратка юнска отпуска край морския бряг.

Преди дни бившият зет на актьора Антон Радичев се усамотил с изгората си в китно семейно хотелче в родното Сен Тропе – Лозенец. Денем двойката събирала сланчев загар на уединен плаж в близост до курортното градче, а вечер по хлад дегустирали вината и специалитетите на готвача към хотела. Как са прекарвали нощите не е трудно да се предположи…

Близки до Боги Грозев коментират, че изживява страстна любов с Такова, която има малък бизнес с разкрасителен и козметичен салон. Двойката се забавлявал със слуховете, според които Мария е бременна от новинаря. Влюбените изобщо нямали подобни планове, още повече, че вече имат наследници и сега грабят от живота с пълни шепи – купонясват, пътуват заедно, наслаждават се един на друг…

Такова има две деца от предишна връзка, като големият й син преди дни навърши 18 години. Гордата майка дори му честити в социалните мрежи: „Желая ти летящ старт в живота. Бъди здрав, разумен и много щастлив, и все така уникален, вдъхновен и положителен, какъвто винаги си бил. Запази детската радост и спонтанност завинаги в сърцето си и продължавай да градиш с този ентусиазъм живота си само напред и нагоре. Светлина по пътя ти!!!“.

Грозев също вече е родител. По време на брака си с Кристина, дъщерята на Антон Радичев, водещият на обедните новини по Нова, стана татко на момче – Теодор.

Влюбеният журналист вече умувал по какъв начин да изненада Мария за нейния рожден ден. Такова ще празнува на 30 юни, но още се двоумяла дали да полее деня с поредния запомнящ се купон в някой от столичните пиано барове или да убеди Грозев отново за кратко ваканция нейде из страната.