Немците нападнаха България заради осемте момчета изнасилили 13-годишно момиче! Обявиха ги за национално издирване…

насилие

Крайната популистка партия „Алтернатива за Германия“ започна кампания срещу България, заради новината за осемте българчета, изнасилили 13-годишно момиче в град Велберт. Лидерката на формацията Алис Вайдел публикува постер с въпрос: „Германия, докога ще издържиш страданията?“ и в пост изброява последните престъпления, извършени от чужденци в страната, информира днес.бг.

Вчера полицията в Германия съобщи за ужасяващо насилие на тийнейджърка от страна на осем младежи от България. Зверството станало 21 април, но заради разследването, а и за да запазят момичето от медийния интерес, прокуратурата пазила тайна по случая до вчера. Към момента 6 от насилниците са издирени и задържани, но германските власти обявиха за издирване останалите две, включително и в България. Към момента е ясно, че всички момчета са ходили в едно и също училище във Велберт. Във фаталния следобед на 21 април те били на плуване в местния басейн.

Там била и 13-годишната им жертва със свои приятелки. Момчетата, които според местните в града са роми, започнали да притесняват момичето още в басейна. Те я издебнали, когато си тръгва, устроили й засада в близката горичка, през която минавал пътят й, и я нападнали и изнасилили. Завлекли я навътре в гората и там двама я изнасилвали, докато другите снимали с телефоните си. По-късно сменили мястото и продължили да я изнасилват. 13-годишното момиче било спасено от случайно минаваща жена, която видяла, че става нещо съмнително, и буквално изтръгнала момичето от ръцете на насилниците си. Ромите избягали.

Те са на възраст между 14 и 16 години и имената им са известни на прокуратурата. Шестима били арестувани веднага, двама още се издирват. Изчезнали са заедно със семействата си.Момичето е с тежка психическа травма след трагедията. Йан Тимке, депутат от Бременския парламент, който е член и на „Патриотични европейци“ срещу ислямизацията на Запада е потресен от престъплението и сподели новината в социалните мрежи. Веднага заваляха негативни коментари за българските „бежанци“.

Хора във Велберт смятат, че извършителите, които се водят български граждани, са от ромски или турски произход. Жителите на града са пропищели от набезите на т.нар. бежанци, повечето от които са пришлци от България и се занимават най-вече с кражби и нападения.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.