Гнусно! Пиян англичанин си свали гащите на „Витошка“ и направи нещо ужасно пред очите на всички… (ВИДЕО)

витошка

Столичани станаха свидетели на много гнусна гледка, която се е разиграла вчера в сърцето на нашата столица.

Почти гол англичанин си събу гащите и се е облекчи в храст на емблематичната улица „Витошка“. Скандалната случка е била запечатана на видео и публикувана в голямата фейсбук група „Забелязано в София“. Прави впечатление, че вероятно младото момче е под въздейсствието на алкохол, а десетките минувачи въобще не го смущават.

Клипът е качен от Георги Минков, а като коментар е написал само: Витоша 69 Поздрав от Англия.

Коментарите и реакциите на гневните потребители буквално започнаха да валят в мрежата. Ето и някой от тях без редакторска намеса:

  • Българите били прости и невъзпитани… Същото се случва и в парижкото метро. Парижани редовно си освобождават мехура, докато чакат влакчето. Поне са си на свой терен

 

  • Това е България бе смешници …. …. и по зле ше става докато имитирате че сте доволни от живота си …! Нищо хубаво не ви чака докато стоите само снимате гледате и обсъждате … а и проблема не е в човека … убеден съм ! На тоа хал сме защото се пуснахме и ни разбиха представата за нормален живот !!! Жалко е жалко е … дори плачевно …

 

  • Когато Чешкият чешит Чернии бе представил България като селски нужник,всички скочиха,а ето че е бил прав,тука е кенефа на Европа!

Витоша 69 Поздрав от Англия

Публикувахте от George Minkov в 13 юни 2018 г.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.