Само в 7DniSofia.bg

Виповете от „Vip Brother“ направиха градниозен купон, който излезе извън контрол! Какво ги накара да пощуреят така?

wine-glasses-1246240__340

Джулиана Гани заприлича на истинско Барби по време на последното събиране на звездите от последния сезон на „ВИП Брадър“.

Русото силиконово изкушение се появи в розова и страшно шармантна лимузина, заедно със съпруга си Станимир. Двамата приличаха точно на кукли от любимата детска поредица, а със скъпарското и луксозно возило се появи пред клуба на Николета в „Студентски град“.

Там ги чакаха и останалите бивши съквартиранти на Джулка – Тото, Ваня Щерева, Даниел Златков и Цуни. Всички вдигаха наздравици, танцуваха и се забавляваха, а заедно с тях бяха и светските репортери Елизабет Методиева и Красимир Красимиров. Звездите купонясваха с гостите, а Джулиана бе истинска актракция. Всички посетители на заведението искаха да се снимат с нея. Тя пък се справи да обърне внимание на всичките си почитатели.

Малко по-късно нещата излязоха извън контрол, мятаха салфетки и се качваха по сепаретата. Явно голямото количество алкохол, което погълнаха ги накара да подивеят! Май са се забавлявали повече от подобаващо, след което мирно и кротко се прибраха кой от къде е.