Зрелище разтърси столицата! Озверели роми пребиха брутално възрастни хора на кръстовище (ВИДЕО)

Бой

За жесток побой на столично кръстовище, алармира столичанин в социалната мрежа „Фейсбук“. Инцидентът е станал посред бял ден на бул.“Владимир Вазов“ в столичния квартал „Левски“.

На видеото, което бързо предизвика вълна от възмущение, се вижда как двама мъже от ромски произход нападат възрастен мъж. Той се опитва да се брани, но в крайна сметка е съборен на земята и ритан от нападателите. Вероятно причина за саморазправата е засичане на пътя.

„Скъпи приятели, още един ден, в който осъзнавам, че няма такава държава!!! Посред бял ден, на оживено кръстовище, в жилищен квартал, мой много близък приятел беше пребит, а заедно с него още няколко хора който са се опитали да му помогнат. ТОВА не е редно да се случва на никого!!! А фактът, че се случва в 21 век, в евтопейска столица, по време на европрецедателство й…..нямам думи! ТОВА трябва да спре !!! Моля споделете тази несправедливост, за да се намерят виновниците и да не се стига до такива моменти повече!!! Видеото е направено от приятелката на пострадалото момче!“, възмущава се Кирил Георгиев, разпространил новината.

Приятелката на пострадалото момче разказа, че вчера към 10:50 часа докато чакали на светофара, към колата им препускал бясно обезумял кон, влачещ със себе си част от каруцата. „Конят се врязва право в колата ни, като каруцата, която влачи, се удари в предната ѝ част, след което продължи да лети надолу по улицата. След малко забелязахме един човек, тичащ след коня. Приятелят ми слезе от колата, за да опита да го задържи, докато дойде КАТ, за да се опише щетата. Без да казва и дума, собственикът на коня напада приятеля ми. Към него се присъединиха и други. Приятелят ми има множество травми и наранявания, включително две дълбоки рани на главата и следи от много удари с метални предмети“, разказва момичето пред Би Ти Ви.

Нямах никакво намерение да се стига до физически контакт. Просто въпросният кон с каруцата удари автомобила отпред и исках да видя къде е човекът, за да можем да викнем КАТ. За самия автомобил няма проблем, защото е с „Каско“, целта беше просто да дойдат КАТ, да оправим документите и кой откъдето е. Но този човек изобщо не искаше да слуша, директно започна да ми посяга и да ми нанася удари, разказа пострадалият Цветан Петров.

Той отрече да е виновен с нещо – „просто махнах с ръка да спре, да дойде до колата. Той изобщо не искаше да спира, да говорим, буквално започна с юмруци. Друг човек от ромски произход слезе от едно такси и най-нагло ми вика на мен защо аз съм започнал да бия това момче. И той се нахвърли върху мен и вече нямах избор – трябваше да се защитавам по някакъв начин, разказа Петров.

Още двама души са се опитали да му помогнат, но и те са отнесли бой.

По думите му в един момент нападателите са били десетина. „Случи се от мухата слон. И беше наистина много страшно. За щастие, моята приятелка беше в колата, тя се заключи вътре и веднага звънна на 112“, добави Петров.

15-минути след като всичко свършило, дошла линейка и едва след това – патрулка, разказа още потърпевшият.

Той допълни, че в един момент, след като е бил повален на земята, е изгубил и съзнание. Има сериозни натъртваня на прешлените, ръцете и тялото, лека фрактура на черепа, рана на милиметри от сънната артерия. „Буквално са можели да ме убият“, каза той.

Скъпи приятели, още един ден, в който осъзнавам, че няма такава държава!!!Посред бял ден, на оживено кръстовище, в жилищен квартал, мой много близък приятел беше пребит, а заедно с него още няколко хора който са се опитали да му помогнат. ТОВА не е редно да се случва на никого!!! А фактът, че се случва в 21 век, в евтопейска столица, по време на европрецедателство й…..нямам думи! ТОВА трябва да спре !!!Моля споделете тази несправедливост, за да се намерят виновниците и да не се стига до такива моменти повече!!!Видеото е направено от приятелката на пострадалото момче!

Публикувахте от Kiril Georgiev в 3 юни 2018 г.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.