Само в 7DniSofia.bg

Тежки новини от болницата! Феди Башур е в мозъчна смърт, чакат съгласието на близките за…

26cd7d0e186accf297d2dbfa80a69a48

На практика той е в мозъчна смърт, но е нужно време до обявяването й, защото трябва да имаме съгласието на близките. Да подпишат, че дават право да обявим час на смъртта. Това признават от Окръжна болница, коментирайки състоянието на доведения син на попфолк певицата Емилия – Феди Башур. „Случи ли се това, семейството на Башур-младши ще трябва да отговори на въпроса на медиците дали ще дари органите му на нуждаещи се от спешни трансплантации пациенти“, допълват от Окръжна болница.

Припомняме, че при катастрофата с певицата, която стана навръх 24 май на 37-ия км на АМ „Тракия”, най-тежко пострада 19-годишният Феди. Момчето е било зад волана на колата, в която са се возили Емилия и любимият й Жорж Башур. Тримата пътуват за абитуриентския бал на племенника на Емилия, предаде ПИК. Певицата и годеникът й са с травми, незастрашаващи живота им. Но Феди е в критично състояние.

Пред „Телеграф” най-верният фен на изпълнителката – учителят по география Тодор Петров споделя: „Емилия винаги тръгва в последния момент и се движи по пътищата много бързо“.

Преди 3 години певицата останала без шофьор за една година, защото му взели книжката за превишена скорост. Затова й се наложило да преквалифицира охранителя си във водач на автомобила. „Тя управлява колата само в София и Гърция. През останалото време я возят. Но многократно взима разстоянието от Пловдив до столицата за много кратко време – около час”, споделя впечатленията си Тодор.

Феновете на попфолк певицата разказват, че я видели да дава рушвет на полицаи, след като я погнали за неправилно паркиране на пешеходна зона в Перник. Размяната на банкноти, за да не се стига до вдигане с паяк на луксозния автомобил „Мерцедес” на изпълнителката, е станала преди година. „Омръзна ми да давам подкупи на тия полицаи”, признала след случилото се Емилия пред многобройните си почитатели.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории