Само в 7DniSofia.bg

Жестока трагедия! Джигит помете абитуриент дни преди бала му и офейка с мръсна газ!

Линейка Полиция

Поредният малоумник, седнал зад волана, едва не погуби един млад живот! Инцидентът се разиграва на 17 май, около 05,30 ч. на Северната тангента на столицата. Брутален шофьор с Ауди А3, сив металик, удря отзад автомобила на 18-годишния Иван. Момчето губи управление, автомобилът му се преобръща няколко пъти и пада в крайпътно дере. Наглецът дори не си прави труда да намали или да спре, за да окаже помощ на пострадалото момче. Или поне да види какво се е случило.

Единственият свидетел на инцидента е шофьор на ТИР, който веднага спира и откачва акумулатора на колата на Иван, за да предотврати евентуален взрив, тъй като от удара е имало теч на гориво. Мъжът се обажда в полицията и на Спешна помощ. Налага се да се реже колата, за да бъде изваден пострадалият младеж.

Пред Нова телевизия бащата на момчето благодари за бързата реакция и на служителите на реда, и на спешните медици. Синът му е откаран в „Пирогов“ в тежко състояние. И вместо на бал, той ще остане на легло, за да се възстановява след тежките травми.

Иван не е бил нито пиян, нито дрогиран. Бързал е за работа, обясни майката на момчето. Хората молят за помощ, след като случаят бе популяризиран и в социалните мрежи. Прокуратурата е сезирана и по случая е образувана проверка. Но дали поредният нагъл джигит ще бъде заловен…

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.