Само в 7DniSofia.bg

Ужасът не спира! Костна инфекция влоши състоянието на Кристин Илиева! Оперират за трети път красивата моделка в…

кристин

Моделката Кристин Илиева е получила костна инфекция и заради нея отново е приета в истанбулската болница „Йедитепе“. Само преди седмица 20-годишното момиче се завърна у дома, но пак вдигна висока температура, която се оказала от костната инфекция, предаде „Телеграф“.

В истанбулската болница Кристин ще бъде подложена на операция за овладяване на инфекцията. Това ще бъде третата интервенция, направена в Турция. Още преди да възникне проблемът, Илиева стартира своята тежка възстановителна програма. Задължителна рехабилитация и ежедневна работа с физиотерапевт не бяха достатъчни на Илиева, която получи и допълнителни усложнения.

Самата тя сподели, че на този етап от лечението й е изключително болезнено. Десният й крак все още е с частична парализа. В същото време специалистът, който работи с нея, не желае да я пресира, защото съществува риск за крака й.

От стабилизирането на нейното състояние зависят и предстоящите пластични операции, които трябва да започнат до месец. Те отново ще бъдат извършени в Турция от професор Угур Бингол, част от екипа, който изправи моделката на крака. За интервенциите ще бъде използвана само кожа от крайниците и няма да се наложи да се реже тялото.

Близките на Кристин, които до този момент дадоха над 70 хил. евро за операции и лечение, организираха благотворителна кампания за набиране на средства. Преди да стане ясно, че Илиева трябва да влезе отново в болница заради костна инфекция, по предварителни сметки бяха необходими поне 65 хиляди евро. Сега обаче най-вероятно сумата ще скочи.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.