Забавление в Софийското метро! Танцуващ чужденец зарадва столичани с нестандартните си танци! Голяма атракция! (СНИМКИ!)

mount-everest-413__340

Софиянци са свикнали на какви ли не условия в градския транспорт. Чудатите истории не са една или две. Но това, което бе заснето на метроспирка „Сердика“ определено е едно от най-колоритните събития за отминаващата седмица, предаде Блиц.

Столичанка засне какво точно се е случило и го качи във фейсбук групата „Забелязано в София“. От кадрите й се вижда чернокож мъж, който се раздава на макс под ритмите на кръшна музика. „Модерен балет, брей или хип-хоп – няма значение какъв е стилът му танцуване, важното е, че се забавлява истински“ – в този стил бяха повечето коментари под видеото.

Чернокожият мъж определено се е превърнал в голяма атракция за пътуващите със столичната железница, тъй като от кадрите се вижда голяма група, насъбрала се да му ръкопляска и да се радва на танците му. Танцьорът призовава хората да се включат и те, но за съжаление само един смелчага го прави. Дали двамата са част от някой пърформърс така и не става ясно. Ясно е само едно – те истински се забавляват.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *