Вижте кой известен български режисьор не си е платил сметката, за да накаже заведението, за неприятното посрещане и изпращане! Каква била прословутата неплатена сметка?

Чаша, алкохол, ракия, пиянство

Режисьорът Бойко Богданов не си платил сметките за изпитите ракии, пише HotArena.

58-годишният театрал се почерпил в Клуба на артиста, където изпил 8 малки ракии и една бира.Той обаче си тръгнал и не си платил сметката от 28,60 лв.В писмо до редакцията на „Телеграф“, ръководството на Клуба пише:

„Вие сте един осъществил се човек., Прекрасен режисьор, чието име ще остане в историята на българския театър, доказан ерудит. Бива ли, ей тъй на, с един замах да съсипвате себе си, реномето и присъствието в културния живот и на без това беззъбата ни култура. Ние от Клуб на артиста ви прощаваме пиянските изцепки, ругатните без повод, досаждането, дори и неплатената сметка от последното ви посещение опрощаваме. Само се стегнете. Създадохме този клуб за театрали и съмишленици, такива като вас. А вие вече явно не се причислявате. Или не заслужавате“.

Повод за писмото стана изказване на Богданов във Фейсбук, след като бе нарочен от колегата си – атьора  Пламен Манасиев, че е развалил празника за 10-годишнината на спектакъла „Ревизор“.

„Ако си удостоил с присъствието си една черна дупка, наречена „Клуб на актьора“- ей тъй-на,от скука, носталгия и два празни часа , дупка, чиито сайбия е бивш/поне по образонвание/ актьор, преквалифицирал се в ресторантьор и другар на мутри, ако там си ги разсмивал и си разказвал на жадното им слушане за Моцарт, но внезапно е дошло момче-акордьор и „на бърза ръка“ е полуакордирало едно неакордируемо скапано ПИАНО, за да попречи на каквито и до било там…разговори и забава,/щото едно фалшиво пиано УНИЩОЖАВА ВСЯКА ЧУВАЕМОСТ/, ако си на години, на които вече не ти е хоби да се сбиваш, ако с отвращение си наблюдавал сервилността на крадливия келнер и на сайбията пред случайно попаднали на масата до това проклето пиано туристи-англичани, ако сайбията е имал глупостта да ти се изрепчи с приматен „артистизъм“:Туй пиано ТИ не МИ го пипай!“, и ако знаеш от извора, че арендаторът- „сайбия“ виси от месеци на собственика с неплатени наеми и пр., какъв избор имаш, Бойо, освен да изчезнеш мигновено, неплатил трите незаконно внесени от „сайбията“ в заведението ракии и да прекосиш Нощта, за да си оставиш десеторно повече парици в едно по – проветрено пространство…тъй като НЯМАШ НИКАКЪВ ДРУГ НАЧИН ДА ГИ УХАПЕШ?Моля, при наличие на по-добра идея, съобщете ми я.ЩЕ ПОЧЕРПЯ“, пише Богданов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.