Ексклузивно! Българин мистериозно изчезна зад граница! Нов случай от Лондон, вижте подробности (СНИМКИ!)

london-530055__340

Българи мистериозно изчезват зад граница. Това впечатление остава във всички заради зачестилите новини на липсващи нашенци, които са напуснали пределите на България. От повече от месец няколко българки потънаха в дън земя на гръцкия остров Крит, предава БЛИЦ.

Малко след това се появи притеснителната информация, че нашенецът Христо Ангелов е кацнал в английския град Лутън, а после дирите му се губят. За съжаление се разбра, че мъжът е починал от инфаркт. Сега се появи поредна притеснителна информация за изчезнал нашенец на Острова.

Публикуваме апела на българката Мадлена Трифонова, която разпространи информация за свой близък – Павлин Станев – чийто дири са изчезнали в Лондон. Публикуваме нейния апел в групата “Бг Хелп Лондон” , без редакторска информация:

“Издирва се ПАВЛИН СТАНЕВ. Моля разпространете и всеки, който някога някъде е работил с вего и има каквато и да е информация да се обади на 101 или да ми пише на лични. Момчето е работело като сервитьор/кетеринг през агенции на различни места. Последният известен адрес е в Shadwell.  Моля ви дори да се обадите в полицията да ми пишете и на лични, защото полицията не винаги съобщава всички нишки на близките. А нещо дори и дребно може да се окаже от помощ. Близките провеждат и собствено издирване.  Моля споделяйте. Все някой някога някъде го е виждал. Дори и незначителна инфо да имате пишете ми, да можем да построим мозайката. Благодаря”.