ГЕРБ със сигнал срещу Таско Ерменков, заради скандалния пост! Опасна ли е водата в София?

таско ерменков

ГЕРБ ще внесе официален сигнал срещу депутата от БСП Таско Ерменков, заради скандалния му пост във Фейсбук за „опасната“ вода на София, предаде БЛИЦ. Ерменков е публикувал провокативно съобщение в социалните мрежи.

От управляващата партия  реагираха мигновено и депутатите от ГЕРБ Станислав Иванов и Александър Иванов обявиха, че сигнализират прокуратурата и ДАНС за фейсбук статус на народния представител от левицата. Двамата депутати и председателят на екологичната комисия в Столичния общински съвет Лорита Радева опровергаха на извънреден брифинг вчера в централата на партията информацията за отравяне на питейната водата на София.

След истерия с „отровна” вода в София: Категорични уверения, че не е опасна Радева посочи, че всички изследвания, които се извършват денонощно на питейната вода на столицата, не показват отклонение в качеството ѝ.

По всички данни на лабораторни изследвания, които осъществява „Софийска вода”, отсъстват каквито и да е основания да се твърди за промяна във физико-химичните, органолептичните и микробиологичните качества на водата на София, каза Радева.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.