Лятото идва с освежаващи печалби от Спорт тото! Изтрийте един „Фреш“ и спечелете 200 000 лева

7 Dni Sofia20.05.2018
visia_1

В най-новата моментна лотарийна игра „ФРЕШ“ на СПОРТ ТОТО те очакват екзотични комбинации от свежи, летни печалби. Общият награден фонд във „ФРЕШ“ е почти 18 000 000 лева.

Най-голямата печалба е изумителните 200 000 лева, а най-хубавото е, че на нея може да попаднеш цели три пъти. Заредени са и пет невероятни печалби по 100 000 лева и петдесет печалби по 5 000 лева. В коктейла на СПОРТ ТОТО има още милионни освежаващи печалби от 3 до 1 000 лева. И ако се чудите как рязко да увеличите размера на банковата си сметка, докато се наслаждавате на разхлаждащи коктейли на плажа, отговорът вече е ясен – изтрий един „ФРЕШ“.

Участието във „ФРЕШ“ е освежаващо и носи екзотично усещане за предстоящия летен сезон. Стойността на един талон е само 3 лева, а честотата на печалбите е удивителна. Игралните зони на всеки талон са четири – „Игра 1“, „Бонус“, „Екстра бонус“, „Супер бонус“. В зона „Игра 1“ тото играчите ще са на лов за еднакви числа и специални символи – „череша“ и „коктейл“. А в трите бонус зони късметлиите ще се радват на свежи и бързи печалби, ако открият специалните цифри, съответстващи на тяхната парична печалба.

Най-важното е, че когато участвате в игрите на Български спортен тотализатор, вие подпомагате развитието на спорта в България. СПОРТ ТОТО – ти правиш спорта възможен!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.