Голмайсторът за ЦСКА: Оставам на “Армията”!

цска

Халфът на ЦСКА Кристиян Малинов бе награден за играч номер 1 на 35-ия кръг на Първа професионална лига, след като отбеляза един от головете за успеха на “червените” с 3:2 над Левски.

“Благодаря за наградата и на моите съотборници. Тук е моментът да изкажа моята подкрепа, както аз, така и целият отбор, към Станислав Манолев, който претърпя операция вчера. Ние всички сме зад него и се надяваме, че ще се оправи по най-бързия начин”, коментира Малинов.

“Не мисля, че сме почнали да играем по-слабо към края на сезона, просто с оглед на наказания и контузии, според мен леко влезе един дисбаланс в отбора. Може би също така някои по-слаби игри, а не резултати, започнаха да ни разколебават. Разковничето беше в мача с Лудогорец, в който водехме с 2:1 до 85-та минута, но след това го загубихме. Там мисля, че рухнахме”, продължи халфът.

“Оставам в ЦСКА. Първо ще си починем, след това мислим изцяло за Лига Европа и за новия шампионат. Надявам се да се представим добре в Лига Европа, колкото се може по-напред да стигнем и през новия шампионат да се борим отново за титлата и Купата”, каза още Малинов