Ужасяващо! Глутница кучета вилнее из Панчарево, нападнали младо семейство с бебе!

Глутница кучета

Сигнал за глутница кучета, нападнали младо семейство с бебе в столичния кв. „Панчарево“ четем в платформата HelpBook.info.

Преди няколко месеца на ул. „Младежда“ в  квартала са се заселили бездомни кучета, пише в сигнала. От тогава ежедневно жителите в района са подложени на нападения от животните.

„Лично аз за последния месец съм нападан вече 2 пъти. Ставал съм свидетел и на нападения над възрастни и деца“, пише сигнализиращият.

„Вчера, 16.05. ситуацията стигна нов връх, когато около 19:00 кучетата нападнаха младо семейство, разхождащо бебе в детска количка“, посочва бдителният гражданин.

Той успял да се притече в помощ на семейството и отблъснали кучетата.

Глутницата е съставена от 3 големи кучета и 5 по-млади животни. Те са се заселили в квартала наскоро и обитават район, в който има пустеещи имоти и се укриват там.

В района има множество други бездомни кучета, но с тях живеем в мир и разбирателство, посочва сигнализиращият.

„Моля за взимане на своевременни мерки. Ситуацията с глутницата агресивни кучета ескалира с всеки един изминат ден“, пише за финал бдителният гражданин.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал – направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.