Куриоз! Щерката на президента Радев се сби в Стара Загора и изяде звучен шамар…

Дарина Радева

Дъщерята на Румен Радев изяде звучен шамар на сцената на Драматичния театър в Стара Загора. Физическата разпра, в която Дарина Радева участва, всъщност бе кулминацията на постановката, с която тя и съучениците ѝ от столичното 35-о СУ „Добри Войников“ се представиха на ежегодния франкофонски фестивал в Града на липите, съобщи „Ретро“.

Въпреки че трупата на президентската щерка не взе най-голямото отличие, актьорските им умения бяха наградени от журито. Форумът е най-важното събитие за тях, но то не бе уважено лично от нейния зает татко. Държавният глава обаче отблизо следял сценичното ѝ развитие и съвсем наскоро двамата бяха засечени да гледат заедно „Кралят елен“ в театър „Азарян“. Дарина признава, че когато се явила на кастинг за училищната трупа, режисьорът, който правел подбор, изобщо не подозирал чия дъщеря е. Това я карало да се чувства горда, че са я оценили според таланта, а не според общественото положение на татко ѝ.

„Ходя на театър всяка седмица. Със съученици, с приятели, понякога с баща ми“, споделя тийнейджърката. Според своите преподаватели в училище тя се справяла отлично във всички учебни дисциплини, но за тях нямало да бъде изненада, ако Дарина решала да продължи образованието си в НАТФИЗ. Щерката на Радев била единствената деветокласничка, избрана да участва в училищната трупа. „Първо много се притесних. Казах си: мале, как ще играя с по-големи от мен. Бързо обаче станахме приятели.

Миговете с колегите ми от трупата, пътуванията ни, гостуванията ни са най-хубавите в живота ми досега“, казва Дарина. Нейният по-малък брат обаче не проявявал интерес към изкуствата, а бил ориентиран по-скоро към спорта. Не е тайна, че Георги се занимава професионално с футбол, а откакто баща му стана стопанин на „Дондуков“ 2, също толкова рядко присъствал на мачовете му, колкото на постановките на Дарина.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории