София си каза мнението за Данчо Лазаров! Време е и Варна да навре мишока в дупката му в LIDL

7 Dni Sofia09.06.2017
данчо лазаров

Преди година и половина в София имаше европейско първенство по волейбол. „Арена“-та се пръскаше по шевовете, емоциите бяха неописуеми. Само един човек се криеше като мишка – Данчо Лазаров. Президентът на волейболната централа веднъж се появи публично и публиката го освирка. Срина го! Направи го за смях.

Същото беше и в олимпийската квалификация, когато таткото-дядо си нае гардове да гонят фенове, разпънали транспаранти срещу него.

Заради всичко това Данчо Лазаров гледа да държи националите далеч от София. Когато му е възможно това. Както се случва сега в Световната лига. Националите започват от днес 3-дневната си одисея във Варна. Ще е наистина приказно. Отново пълна зала, хиляди радостни фенове, готови на всичко за България спортисти. Невероятно.

Публиката обаче не трябва да забравя, че в ложата ще е и Данчо Лазаров. Човекът, крепящ личното си благополучие на гърба на българския волейбол. Човекът изгонил Матей Казийски далеч от България, а Владо Николов – далеч от волейбола. Човекът, който изгони ЦСКА и Левски от София! Човекът, заради когото българският волейбол е вечно разследван. Човекът, който има наглостта да признае, че иска догодина да организира сам световното в Сфия като за последно „10“!

Затова, ако варненци видят днес Лазаров в залата, нека му покажат колко го обичат. Както правят софиянци. Нека го заврат в мишата му дупка в любимия му LIDL!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории