Ужасяваща случка в Борисова градина! Мъж окупира част от парка и заплашва граждани с пистолет!

food-3285423__340

Група граждани твърдят, че са били нападани и заплашвани с пистолет от мъж в Борисовата градина. Един от потърпевшите успял да заснеме агресията с телефона си, предаде НОВА.

Въпросният мъж е окупирал част от парка. Белязал е дърветата в района с червени кръстове и е окачил по тях икони и свои медали и обяви за предстоящи спорни надпревари. По информация на NOVA въпросният гражданин е Димитър Кисьов, председател на Комисията по планинско бягане към Федерацията по лека атлетика.

Срещу него са подавани множество жалби в полицията през последните месеци. Един от най-сериозните случаи, за които униформените са сигнализирани, разказа в ефира на НОВА потърпевшата жена. Преди около месец и половина, разхождайки кучето си, тя се разминала с агресивния мъж, който пък носел куп знамена с дълги дървени дръжки. Кучето на жената явно се уплашило и започнало да лае. Тогава мъжът извадил пистолет и стрелял два пъти по домашния любимец – вероятно с газов пистолет.

Потърпевшата казва, че не знае какво е било направено по жалбата, която тя веднага е подала срещу нападателя.

Човекът, който заснема разправията си с агресивния мъж, също бил заплашен с пистолет. Причината – попитал Кисьов дали той е нарисувал кръстовете по дърветата.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.