Само в 7DniSofia.bg

Слави Трифонов опита да удари „Като две капки вода“! Защо вече я няма актьорската вечер, която беше най-гледаната в шоуто му?

Слави Трифонов

Слави Трифонов свали една от институциите в своето шоу-актьорската вечер, която от години се излъчва в понеделник вечер. Вече два понеделника на нейно място се излъчва новата поредица в предаването „Нещо лично”, в която гост споделя случки от живота си, свързани с музика. За първи път на 16 април, понеделник, вместо Краси Радков и останалите му колеги се появи Евгени Димитров-Маестрото, чието гостуване трябваше да бъде в петък, пише hotnews.

Той обаче бе определен от правителството за ден на национален траур и затова гостуването на Маестрото се пренесе в понеделник. Рейтингите отчели сериозен интерес към предаването, което се състезава с „Като две капки вода” за половин час – от 22.30 до 23.00 часа. Затова Трифонов, който има отдавнашна вражда с продуцента на Капките Маги Халваджиян, реши да свали актьорската вечер и да пусне на нейно място „Нещо лично”. Официалната причина е 25-те години от създаването на „Ку-ку бенд”, затова в понеделник ще гостуват музиканти от любимия оркестър на българите.

Вчера гост бе Цветан Недялков, който също не пропусна да нападне фамилията Халваджиян чрез съпругата на Магърдич. „Стилистката Кремена ни бе облякла като великденски яйца”, ирониза дрехите си на един от концертите Цветан, а шефът му дълго се смя.