Шокиращо! Нецензурни видеа пусна гаджето на художествената гимнастичка Цветелина Найденова!

gimnastichkata-cveti-naidenova-propia-shte-stava-raparka-kato-gadjeto-si-podrobnostisnimki-4

Приятелят на олимпийската медалистка от ансамбъла по художествена гимнастика Цветелина Найденова – Марсел Величков шокира с нецензурни видеа, предаде HotAerena.

Marso, както е псевдонимът на рапъра е най-скандалният изпълнител в момента и видеата му предизвикаха редица коментари на отдавна свикналата на скандални клипове публика. Найденова и Марсел имат връзка от доста време и в медийното пространство не един и два пъти се е говорило за неодобрението от страна на Илияна Раева, която смятала, че лошото момче разваля имиджа на „златното момиче“. Найденова, обаче харесвала такива мъже и дори думите на Илияна не я спрели.

Марсел е рапър от години, но последните му клипове „Знаеш името ми“ и „Искаш“ предизвикаха огромен интерес. Рапърът до такава степен опипва и танцува с момиче, че секссцените заснети по-късно според много зрители въобще не са актьорска игра. Величков не се притеснявал от нищо и запознати твърдят, че не би се свенил да заснеме клип по време на секс. Именно този факт шокира зрителите.

Другият клип на Марсо – „Искаш“ е в дует със скандална рапърка с провокативният псевдоним – Котенцето. Рапърката танцува опасно близка с Марсел в клипа и дори ближе мляко от купичка досущ като котка.

Интерес факт е, че преди месеци в медиите изтече информация за дует между Марсо и златната Цвети, като дори се смята, че тя е трябвало да участва в скандалната песен „Искаш“, но Илияна спряла Найденова от скандалната изява. Раева смятала, че подобна изява не отива на имиджа на успешната спортистка.

А дали наистина думите на Илияна са причината или личните проблеми между влюбените, които напоследък все по-често се твърди, че са пред раздяла, скоро ще разберем.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.