Само в 7DniSofia.bg

Позорно! Зеленият Тома Белев се скри в миша дупка заради скандала с Иванчева! Не смее да се покаже…

Десислава Тома Белев

„Екологът“ политик от ПП Зелените Борислав Сандов позорно се скри и избяга от пресконференция в БТА в защита на Десислава Иванчева. И той и другият „природозащитник“ Тома Белев, след като първоначално скочиха да бранят креатурата си Иванчева, но после, когато видяха, че работата е сериозна се изпокриха дълбоко, предаде Блиц.

Иначе и двамата страшно обичат телевизионните студия, откъдето с менторски тон да манипулират хората. Но сега под въздействие на силните и достоверни факти за подкупа, взет от зелената кметица на Младост, не пишат дори и във Фейсбук. Оставиха зеления комсомолец и пиар на Иванчева, Петър Кърджилов да хули прокуратурата, а те се принудиха на заден план.

Случаят Десислава Иванчева е много показателен за мръснишкия начин на действие на зелените еколози и техните протежета. Зеленият подмолен, скрит зад уж „опазване на природата“ рекет нанесе трайни вреди на държава, общини и бизнес. Това е поредният доказан факт за изнудване от зелените на инвеститори и предприемачи.

Докато тази язва наречена „зелена идея“ не се отстрани до основи в България, никога няма да има нормален бизнес климат. И такива Сандовци и Белевци ще продължават да дерибействат из страната в услуга на кукловодите, които им дърпат конците.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.