Само в 7DniSofia.bg

Досега нито един министър не е правил това! Радев ще заседава с едно око – случаят в полицайката го е трогнал жестоко…

Валентин Радев (1)

Имаше неща, които не съвпаднаха с обективната оценка. Ние участвахме и казахме кое е обективната оценка и кое не е. Това коментира пред журналисти в парламента вътрешният министър Валентин Радев по повод изнесената от Цветан Цветанов информация за становището на президентството на КСНС снощи. Цветанов заяви, че документът е бил съставен така, сякаш излизаме от ЕС и НАТО.

На въпрос кой е арестувал точно кметицата Десислава Иванчева, той посочи, че МВР изпълнява нареждане на комисията „Антикорупция“ и прокуратурата.

Сега отивам при ранената на мача Левски-ЦСКА полицайка. Разбрах, че се подобрява. Исках да ги накарам колегите днес с по една марля да заседаваме на едното око. В знак на солидарност. Това е вандалско, дано тези, които са го направили, да не са мислили, че отзад зад прозореца има полицай.

Не е директно хвърлена бомбичката, може би. Но фактът, че се е случило нещо, нека видим какво ще решим днес от 14 ч, каза Радев. Той подчерта, че ще коментира заедно с министъра на спорта Красен Кралев мерки срещу футболните хулигани.

Колегите са мотивирани да намерят кой е тоя, който го е направил това нещо, посочи Радев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.