Проблем в лагера на ЦСКА! Халф на „червените“ под въпрос за дербито, а новото попълнение аут до края на сезона

2ро-Цска-Левски-28-160x160

Халфът на ЦСКА Кристиян Малинов ще пропусне мача с Берое утре, а е под въпрос и за реванша за купата с Левски в сряда. Петричанинът бе заменен принудително в шампионатния двубой с Левски (2:2). Малинов е получил удар в ребро, който не му е позволил да продължи срещата. Той бе изнесен от терена с носилка, като имаше сериозни болки. Халфът е с голям оток на пострадалото място и няма как да се появи в игра в Стара Загора.

Малинов ще чака зелена светлина от медицинския щаб евентуално за дербито в сряда, като е по-вероятно халфът да се завърне на терена за този мач. Дори и да не беше контузен, Малинов едва ли щеше да играе срещу Берое, тъй като виси с 12 жълти картона и при нов ще бъде наказан за 3 мача. Той ще се възстановява в София и няма да пътува за визитата в Стара Загора утре.

В дербито в сряда принудително беше заменен и Енрике Рафаел. Проблемът при него обаче е бил твърде голяма умора. На няколко пъти бразилецът е получил схващания, поради което се е наложило да бъде изваден от игра. Крилото ще е на линия за срещата с Берое, но е възможно да бъде съхранен за реванша с Левски.

В групата се завръща централният нападател Бланко, който не попадна сред 18-те за Левски заради лека травма. Проблемите на колумбиеца са отшумели, вчера той се готвеше на пълни обороти и ще е на разположение на Белчев за визитата в Стара Загора. Друг флангови нападател – Укра, пък още не се е завърнал в България. От около седмица той е на възстановителни процедури в клиника в Португалия. Не е ясно дали крилото изобщо ще играе до края на сезона, предвид че кондиционното му състояние е доста далеч от това на останалите в тима.

„Тема спорт“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.