Докато Деси Слава кърми бебето и сменя памперси, Малката Кобра вършее по дискотеките в Студентски град… (Горещи СНИМКИ)

Десислава

Благой Найденов, боксьорът, от когото Деси Слава роди втори син, отпусна напрежението от смяната на памперси и нощния плач на своя наследник, с парти в Сърцето на Студентски град – „Клуб 33“. Миналата нощ младият баща се озова в епицентъра на купона в нощна София – ретро партито на Теди Джорджо.

Малката Кобра се появи без половинката си, която най-вероятно е останала при сина им. Певицата не крие, че когато не е на лагери и е у дома, Найденов й помага в отглеждането на бебока, който се роди през декември.

Миналата нощ боксьорът разпусна с парчета от зората на поп фолка у нас. На парти с ретро хитове бе дошъл и Иван Главчев – пловдивския рапър, известен повече като Ванко 1. Той се веселеше в компанията на мениджъра на „Клуб 33“ Петко Димитров и половинката му – хореографката Яна Димитрова.

Ретро купонът се вихри до малките часове, настроението бе на макс и никой не искаше да си тръгва. И миналата вечер Сърцето на Студентски град бяха избрали, за да отпразнуват своите рождени дни, няколко души. Естествено, голяма част от поздравите бяха за тях. Утре вечер в комплекса гостува Емилия, а след нея – Анелия.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории