Гриша Ганчев честити титлата на “Лудогорец” и обяви, че ще им подари шлифовалка

Паро-Никодимов-книга-16-160x160

Благодетелят на ЦСКА Гриша Ганчев уважи представянето на автобиографията на Аспарух Никодимов “С ЦСКА в сърцето”. Той бе категоричен, че ЦСКА е “фанатично нещо”. Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев коментира битката за титлата в Първа лига. Той избухна с изказване пред медиите, че битка за първото място няма, а борба се води за втората позиция в класирането.

Г-н Ганчев, какво е чувството да видите толкова много армейци на едно място?
– “Искам да поздравя всички гости на г-н Никодимов. Да им пожелая здраве. Виждам, че залата е пълна с армейци. Има и левскари. Пожелавам ти, бате Паро още 100 години да пишеш. Най-вече да си здрав. Бяхте художници на терена и ти, и Пената, сега сте писатели. Живот”, сподели Гриша Ганчев пред гостите на събитието.

Какво да очакваме от празненствата за 70-годишния юбилей на ЦСКА?
– Здраве ви желая на всички големи легенди на ЦСКА. На 5-и май на “Васил Левски” цялата армейска общоност да се съберем. Големи награди сме приготвили. Да се почетат нашите велики спортисти, защото ЦСКА е велика сила. ЦСКА е начин на живот, ЦСКА е фанатично нещо.

След загубата в Разград шансовете на ЦСКА да се бори за шампионската лига намаляха. Какви са целите пред отбора?
– Отборът ни е прекрасен. Супер е. Ще се мъчим да запазим второто място, защото титлата е в онзи град. Поздравяваме ги. Ще им пратим един скромен подарък – една шлифовалка да поразрежат малко и да пратят и на Станислав Тодоров и във футболния съюз, защото много хора са действали по този начин”, започна Ганчев.

От думите ви разбираме, че ЦСКА догодина ще се бори за титлата?
– Догодина също ще е много интересно първенството. Битката ще е жестока за второто място. Тези, които си играят нормално, те ще се борят за втората позиция. Другата е капарирана. Не мисля, че победа на 5-и май би променила нищо, защото то много подизпълнители, много нещо”, допълни той.

Очаквате ли с нетърпение вече мачовете в Европа?
– Какво общо имаме ние с Европа? Европа почва там ,където свършва шкембе чорбата и семките. Тука има шкембе чорба и семки, нали?!

Защо вече не сте част от Изпълкома на БФС?
– Никога не съм искал да бъда в Изпълкома повече от преди две години. Има там един Караманджуков ли, какъв е. Той се разкарва с чували с пари по отборите, по съдиите. Него попитайте, аз такива работи не се занимавам. От ЦСКА никой не се занимава с такива работи, предполагам и от Левски не се занимават. Щом им е хубаво на всички така да ги правят на глупаци, нека си обикаля. Той е богат човек този, ще ги разнася чувалите с парите.

И за финал – има ли сили ЦСКА да се класира за финала на турнира за Купата на България?
– Не знам къде ще отиде Купата, ще си поиграйкаме с Левски, пък ще видимй.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *