Остър коментар! Политологът Смилов с горещи думи към Радев: Лесно е, когато си нов в политиката! Щом е казал „А“, трябва да каже и…

Румен Радев Президент (5)

Лесно е, когато си сравнително нов в политиката, да говориш за корупцията. Така направиха и Симеон Сакскобургготски, и Бойко Борисов. Щом Румен Радев е казал „А“, трябва да каже и за КТБ, и за „ЦУМ гейт“. Всички знаем, че има корупция в България, но никой политик не е посмял досега да се намеси решително в борбата с тази корупция. Това каза в сутрешния блок на БТВ политологът Даниел Смилов, който коментира вчерашното изказване на президента Румен Радев. Заедно с него гост беше и социлогът Кънчо Стойчев.

 „За мен президентът не говореше за корупция, а за кражбите. Трябва да се прави разлика между корупция и кражби. Точно това заяви вчера Радев – трябва да се спрат кражбите“, обяви Стойчев.

„Общите констатации на Румен Радев са ясни и той трябва да направи по-сериозни крачки. Радев направи мек намек, че ще прави своя партия. Според мен Радев се опитва да покаже, че е надпартиен и не е зависим от БСП. Аз лично не виждам Радев да прави някакви стъпки към създаването на партия“, категоричен беше Смилов.

„За мен е спекулация тезата, че президентът ще прави партия. За мен Радев изпълнява стъпка по стъпка предизборната си кампания. Той знаеше, че няма лостове да управлява и заяви, че ще бъде очите и ушите на обществото и точно това прави“, разкри Стойчев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории