Секси синоптичката Нора Шопова, разкри какво чудато животно отглежда в дома си! Вижте какво разказа тя

Нора Шопова

Нора Шопова, която преди няколко месеца зае мястото на Деси Банова в екипа на Нова тв, разкри, че има необичаен домашен любимец – гущер, пише blitz.

Макар че признава, че не обича екстремните спортове като скачане с бънджи заради страха й от височини, красавицата не би отказала да разнообрази и менюто си с десерт с брашно от щурци, например.

„Обичам комфорта и спокойствието, но ги нарушавам, за да вървя напред!“, обясни Шопова пред сп. Grazia. Въпреки че е завършила право, кариерата й я изпраща в коренно различна посока – модния подиум. Нора е първата българка, била два пъти на корицата на модното списание Vogue, като е работила с агенции от Северна Америка, Европа и Азия.

През 2015 г. откритието на „Ивет фешън“ влезе в престижната класация на сп. Forbes „Топ 70 на българските знаменитости“. След като влезе в редиците на Нова тв като синоптик, подкрепата си за Шопова засвидетелства и краля на фолка Азис. „Един истински супер модел, който няма нужда от сензационни заглавия за да привлече вниманието. Нора, за мен Вие сте най-красивият модел, появил се след ерата на супер моделите през 90-те. Вашата скромност и възпитание ме респектират и правят ваш огромен фен!“, написа тогава той.