Делио Роси се хвана за главата! Левски окуця преди битката с Берое – читирима са аут, а за един ще се трепери до последно

7 Dni Sofia29.03.2018
Септември-Левски-6-320x320

Старши треньорът на Левски Делио Роси има сериозни проблеми за решаване преди неделния сблъсък с Берое на „Герена“. След като стана ясно, че „сините“ до последно ще треперят за пълноценното участие на Холмар Ейолфсон в мача заради дългото му пътуване от САЩ, където игра в контролите на националния отбор на Исландия, и Давид Яблонски е с травма. Чехът обаче ще успее да играе срещу заралии.

С травма е и Габриел Обертан, като той със сигурност е аут за двубоя. Неговото отсъствие и наказанието на Антонио Вутов, което изтича след неделния мач, предполагат пускането в атака на чисто нова двойка нападатели – Ривалдиньо и Станислав Костов. От бразилеца вече се очаква да започне да оказва влияние върху играта на „сините“, въпреки че дойде с контузия и леко изостанал с подготовката.

Освен Обертан и Вутов, твърдо аут са и Аймен Белаид и Нелуц Рошу, които също са с контузии, но вторият така или иначе не попада в плановете на Делио Роси.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории