Шокиращи разкрития! Предчувствал ли е смъртта си убитият столичен бизнесмен Венцислав Маринов?

Венцислав Иванов Гунето

Часове преди да бъде убит, столичният бизнесмен Венцислав Маринов е говорил със свой познат по телефона. Оплакал му се е, че е притеснен и недоволен от това, че от него се прикриват пари и се правят далавери. Говорил е за убиеца си Севдалин Буюклиев, за сина му Марин Буюклиев и за това, че е вложил доста пари, а ревизиите не излизали. Казал е, че е сложил камера, за която Севдалин и синът му не знаят. Това е споделил БЛИЦ мъжът, с когото на фаталния 21 март малко преди обяд Венцислав се е чул.

Приятелят го посъветвал да се махне от това задружие, да не се занимава и да не се разправя със Севдалин, но Венцислав е казал, че ще предприеме мерки и ще потърси сметка защо постоянно влага пари, а не му се отчита нищо.

Източникът разказа още, че Венцислав е бивш борец. Бизнесът му в София е бил свързан с отдаване под наем на различни имоти, след които и автомивка. Бил е на около 50-години, несемеен.

„Не беше лошо момче. Беше честно и отговорно“, разказа нашият източник. Въпросният Севдалин, който е арестуван за убийството заедно със сина си е имал любовна връзка със старата собственичка на заведението. След това Минка – настоящата му любовница, с която са въртели далавери, е спечелила на търг общинското заведение и е станала собственичка.

Тя и Севдалин са кроели подли схеми как да отстранят от бизнеса Венцислав. Бизнесменът се запознал с тях, след като няколко пъти отсядал на път в заведението. Говори се още, че Севдалин е имал ужасни пререкания със старата си любовница, която първоначално е стопанисвала заведението.

Говори се, че именно Севдалин преди 2-3 години е запалил кръчмата като отмъщение към нея. Севдалин и Минка вързали в мрежите си Венцислав и постепенно спечелили доверието му. Оплакали се, че нямат пари и предложили да му прехвърлят 50 % от дяловете на фирмата. Така и станало съдружието.

След като бизнесменът налял пари за ремонт на заведението и започнал да притиска Минка и Севдалин, че не получава никакви доходи от там, двамат любовници скроили подлата схема да го изолират от бизнеса. Именно затова Минка прехвърлила дялове от фирмата на сина на любовника си – 26-годишният Марин.  Бизнесменът от София се оплакал още, че години наред не били плащани наеми на заведението към общината. Дължали са 12 000 лева на местна власт – заведението е построено върху общинска земя.

Всички в Нареченски бани говорят за лошата репутация на Севдалин и сина му. Завличали хора с пари, заплашвали ги, изнудвали ги. Именно затова приятелите на Венцислав постоянно го съветвали да бяга от съдружие с тези хора и подчертавали, че те са измамници.

Както е известно, на 21 март т.г. Венцислав е влязъл в пререкания с бащата и сина. Те са го убили, увили са тялото в завеса и найлон, напъхали са го в бидон, вързали са за бидона дъждовна шахта за тежест и са го хвърлили в реката.  Тялото бе извадено преди дни. За зверството са арестувани Севдалин Буюклиев и синът му Марин.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.