Само в 7DniSofia.bg

Жестоко! МВР с шокиращи разкрития! Камери заснели бруталното убийство на бизнесмена Венцислав Младенов!

Венцислав Иванов Гунето

Убийството в Нареченски бани е извършено на 21 март миналата седмица. То е било зверско и е имало изключително много опити да се прикрие зловещото престъпление. От 21 до 26 март близките на убития бизнесмен Венцислав губят връзка с него. Той е бил с изключен телефон, което не е било присъщо за него.

Подават сигнал сигнал в полицията и отиват на място в заведението в Нареченски бани и виждат свалена камера за видеонаблюдение, която отнасят със себе си. Започват издирвателни действия, при които полицията стига до извода, че има извършено убийство и скрит труп, съобщиха на брифинг окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов и шефът на полицията старши комисар Атанас Илков.

Установено е, че тримата – баща, син и жертва, са имали неуредени финансови отношения. От видеозаписа, който по-късно попада в ръцете на полицията, се вижда как възниква скандал между тримата и как започва бой между Севдалин Буюклиев на 47 години и Венцислав. Малко след това в побоя, в защита на бащата, се включва и 26-годишният Марин. Венцислав изпаднал в безпомощно състояние и пренесен в съседно помещение. Бил е още жив, когато единият го е държал за краката, а другият го е налагал в главата с тъп предмет.

След като е бил умъртвен, главата на Венцислав е била увита с найлон и обвързана през шията с въже. Тялото е било увито в завеса от заведението, увито и в найлон и натикано в бидон. Трупът е бил вързан към бидона, а за него, за тежест, е била вързана и капак от дъждовна шахта. После те натоварили трупа в автомобил.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории