Внимавайте при това време! Какво се случи с колата на жена след нападение и гонка в столичен квартал?

Открадната кола в Люлин

Нападение и гонка в столичния квартал „Люлин”. Бивши затворници откраднаха кола, докато собственичката й я чистела от снега. Единият от нападателите беше задържан след полицейско преследване.

Вторият извършител все още не е задържан, но и двамата са познати на полицията. Нападателите имат богати досиета. Единият – този, който е заловен е излязъл от затвора преди десет дни, където е бил за кражби.

Жертвата, Вера Таир разказва, че към 22:40 почиствала колата си. Тъй като била с голяма качулка, не усетила нищо. Някой я повалил, хващайки я за врата. Първоначално тя си мисли, че това е шега на някой познат. Разбира, че това е нападение, когато мъжът започва да я натиска по-силно в земята. Вера започва да вика и да маха с ръце. Тъй като има сняг, нападателят залитнал, а Вера се изправила и тръгнала да го гони в посоката, в която бяга.

Тя чула, че двигателят на колата й е включен, обърнала се и видяла, че има втори човек на 2-3 метра от джипа. С чадъра си опитва да изгони мъжа. Жената се обадила на 112, след като нападателят и избягал с джипа. 15 минути по-късно служителите на 9-то РПУ хващат престъпника.

От началото на годината до днес са се увеличили кражбите на автомобили със запален двигател. Органите на реда съветват да не оставяме двигателите на автомобилите си, докато не сме на шофьорското място.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.