Само в 7DniSofia.bg

СПЕШНО! Търсят кръв за моделката, тежко пострадала при катастрофата с Дивна! (СНИМКИ)

Кристин Дивна

Семейството на топмодела Кристин Илиева, която пострада тежко при катастрофа, причинена от поп певицата и нейна приятелка Дивна, търсят кръв, за да може да продължи пълноценното й лечение във Военно-медицинска академия.

След жестокия пътен инцидент, след който се наложи пожарникари да режат ламарините на автомобила, за да измъкнат пострадалата спътничка на Дивна, тя е с изключително тежки фрактури и наравянания на краката. Както В понеделник 20-годишната красавица претърпя втора операция, а до края на седмицата й предстои и нова, информира Пик.

Във „Фейсбук“-профила на Кристин нейната майка Валерия Колчева призова приятелите й и хората с добри сърца да давят кръв за дъщеря й.

„На Криси и предстоят операции за възстановяване на крачето и по тази причина се обръщам към всички вас с молба да дарите кръв в нейна полза. Без значение от кръвната група. Кристин Цветозарова Илиева, за операции болница ВМА – Реанимация. След даряването ви издават документ, който е необходимо да бъде предствен в болницата. За да не ви затруднявам излишно, снимайте или сканирайте бележката и я изпратете на личната ми поща [email protected]. Знам и вярвам, че Криси, както и семейството ни има много приятели и хора които ни обичат, така че смирено ви моля за помощ! Бог да е с всички нас. Благодаря ви! От семейството“, написа родителката на пострадалата красавица.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.