Интимни разкрития! Глория чукна 13 години без мъж – обяви се за за втората Лили Иванова…

глория

Ветеранката в лекия жанр Глория отбелязва 13 години, в които няма официално мъж до себе си, пише „Галерия“. Заради славата и егото си тя се възприемала за звезда от ранга на Лили Иванова.

Заради прекомерното си самочувствие певицата се държи надменно с представителите на силния пол и постоянно вдига летвата на изискванията си към тях.
Тя обичала да налага мнението си по всеки въпрос и настоявала всичко да се случва по нейните правила. Освен това не била склонна да прави и най-малки компромиси.

Всеизвестно е, че мъжете не харесват силните жени, особено ако те пращят от самочувствие.Единственият мъж задържал се по-дълго в живота на Глория е Илия Загоров, баща на дъщеря й Симона. 

Двамата се запознават в далачната 1994 година и именно той дава тласък на кариерата й. Разделят се през 2005г., а градската легенда носи, че причината била любовна афера на певицата с Георги Илиев. Дълго време името на примата бе свързвано с бизнесмена Николай Гигов. Преди три години Глория призна, че има връзка с по-млад мъж, но с днешна дата и той е в графата „бивши“.